Toggle navigation
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه
ورود به سامانه
ثبت نام
English
نویسنده =
صحرائیان، بهاره
تعداد مقالات:
1
بررسی کاربرد آرد ارزن و صمغ شاهی بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری دونات حاوی اسانس سیاهدانه
دوره 1، شماره 1، مهر 1401، صفحه
25-41
زهرا شیخ الاسلامی؛ بهاره صحرائیان؛ مهدی کریمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
885.09 K
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 2 (1402)
دوره 1 (1401)